Mitä me teemme?

UrbSpotter uudistaa paikallisen ostamisen tuoden kaupungin kivijalkakaupat tuotteineen yhteen. Helpotamme ostosten tekoa niin kotoa käsin kuin kaupungilla shoppaillessakin tekemällä inspiroivien kauppojen löytämisestä sekä tuotteiden kotiin tilauksesta helppoa ja nopeaa. UrbSpotterista voit ostaa helposti tuotteita useasta liikkeestä yhdellä kertaa, ja sovelluksen avulla suunnistat lähelläsi oleviin kivijalkaliikkeisiin.

 

Miten UrbSpotter sai alkunsa?

Halusimme tehdä palvelun, joka auttaa löytämään lähiympäristön helmet. Olimme usein törmänneet siihen ongelmaan, ettei uusia liikkeitä, tai varsinkaan niiden tarjontaa, ollut helposti löydettävissä. Netistä hakemalla päätyi kansainvälisiin verkkokauppoihin, joista tilaaminen ei ole nopein tai eettisin vaihtoehto. Syntyi UrbSpotter, jonka avulla teet persoonallisia ostoksia tukien samalla paikallisia yrittäjiä.

 

Mitä haluamme saavuttaa?

Haluamme näyttää, että lähetäkin löytyy paljon ja persoonallista. Uskomme, että kaupunkien kivijalkaliikkeiden elinvoimaisuus parantaa yleistä viihtyvyyttä. Tavoitteemme on tukea urbaania kaupunkikulttuuria ja tuoda paikalliset kivijalat kokonaisvaltaisesti esiin.

Tarkoituksenamme on laajentua kaupunki kerrallaan ensin Suomessa ja lähteä sen jälkeen valloittamaan muuta Eurooppaa lokaalisti globaalilla toiminnallamme.