the-app

UrbSpotter yhdistää fyysisen ja digitaalisen parhaat puolet!

UrbSpotter on uusi paikallinen kaupunkilaisille suunnattu ja ilmainen palvelu, joka tuo Helsingin kivijalkakaupat tuotteineen ja tarinoineen suoraan kuluttajan kämmenelle. Ostaminen on helppoa ja nopeaa UrbSpotterin ohjatessa asiakkaan suoraan liikkeen ovelle, yhdistäen mobiilin ja fyysisen ostamisen parhaat puolet. Asiakas voi myös ostaa tuotteita suoraan UrbSpotterista.

pricetable-kaikki

Valitse Valitse Kysy tarjous

Kuluttajan on UrbSpotterin avulla entistä helpompi löytää liikkeesi ja tuotteesi – ajasta ja paikasta riippumatta. Mobiilisovellus on ladattavissa ilmaiseksi kaikille kivijalkaliikkeiden asiakkaille.

Liikkeen perustaminen ja tuotteen lisääminen sovellukseen on vaivatonta ja nopeaa. Yrittäjäportaalin kautta pystyt lisäämään tuotteita helposti ja saat ne välittömästi näkyville sovellukseen ja UrbSpotterin nettisivuille.

Voit valita vapaasti, ovatko tuotteesi ostettavissa vai vain esillä. Urbspotterin kautta myymisestä voit lukea lisää tästä.

Saat hyödyksesi UrbSpotterin puolestasi tekemän markkinointityön ja -panostuksen, jotka tuovat lisää asiakasvirtaa liikkeeseesi. Tavoitamme kuukausitasolla jo yli 50.000 kaupunkilaista! Voit hyödyntää myös yhteistyöverkostoamme, Helsingissä toimimme mm. Design District Helsingin, Radio Helsingin ja Helsingin yrittäjien kanssa.  Saat alennuksen UrbSpotterin kuukausimaksusta ja etuja yhteistyökumppaneiltamme.

Ota askel kohti nykyaikaisen kuluttajan ostopolkua!

Käyttöönotto on helppoa!

Tavoita uusia asiakkaita ja säästä omaa aikaasi!

Hyödynnä etuja ja vahvaa yhteistyöverkostoamme.

blank

 

blank

 

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää miten voimme parhaiten hyödyttää sinun liikettäsi!